28 Şubat 2010 Pazar

Ryan Shawcross'un Gözyaşları

Dünün en kötü anlarında biri bu bence. İngiliz savunma oyuncusu Ryan istemeden de olsa Arsenalli Ramseyin ayağının kırılmasına sebeb oldu. Sonra olayı daha dramatik hale getiren göz yaşları ve milli takıma ilk defa seçildiğinin açıklanması.

Sevinç ve hüzünün bu kadar iç içe girdiği anları yaşaması belkide yaşamda olgunlaşmasını sağlar kim bilir.

En azından ben kendisine kızmadım çünkü bilerek yapmadığını ve göz yaşlarının samimiyetine inanıyorum.

Çüş



Milliyet gazetesinde ingiliz The Indipendent gazetesinde alındığı söylenen şöyle bir haber gördüm sabah sabah. Haber doğru mu değil mi diye birde göz attım gerçekten var böyle bir haber ingilizce bilenler şuradan okuyabilir.

Daha sonrada Tom Ford denen şahsiyetin reklamlarını merak edip sitesine bir göz ataım dedim ve çıkardığı parfüm için hazırlanan iki tane çekimi görünce gerçekten şok oldum.

İnsan bu kadar mı kışkırtıcı reklam hazırlar arkadaş, büyük ihtimalle ingiliz gazetesi şok eden reklam olarak bunları seçmiştir ama yayınlamak cesaret ister.

Zaten cesur olmasına cesuruz bunları blogumuzda yayınlamaya ama başlığıda atmadan edemiyoruz. Böyle reklam mı olur arkadaş.

Hakkaten çüşşş.

Çek elini terbiyesiz

Skandaldan sonra ilk defa karşı karşıya gelen ikili maça bu sahneyle başladılar. Sonunda gülende mağdur taraf Wayne'di. Tamda türk filmi tadında bir sahne bekliyordum aslında maç içinde.

Top Terry'nin ayağındayken Wayne gelecek ve okkalı bir tekmeyle öç alacaktı yada kullanılan kornerde hakemlerin göremediği bir anda dirseği yapıştıracaktı.

İkiside olmadı kim bilir belki önümüzdeki maçlarda olur. :)

aha buda videosu