26 Mart 2010 Cuma

Pelesenk

kaybettikçe bir çentik attı
alnımın üstüne tanrı
“büyüdün” dedi. “bu yağmurlar bu yüzden".


emre aydın - Bu Yağmurlar

emreaydin | MySpace Müzik Videoları

25 Mart 2010 Perşembe

Deivid Kalır mı?


Aklımda hep bu görüntü kalacak Deivid denince. Cska maçında dakika seksen küsürde kaleye 30-40 metreden şut atacağını hissedince içimden koca bir "hassttır len, ordan vurulur mu?" geçmişti. Gol oluncada ellerim havada yanılmanın ve golün mutlulığunu yaşıyordum.

İlk sezon belki çok bir katkısı olmasada (ki ligde 6 golü 1 asisti vardı), ikinci sezonun asıl kahramanıdır. Çeyrek finale uzanan yolda attığı jeneriklik golller ile beni benden almış, tribünler için kahraman mertebesine ulaşmıştı.

Tabi 07/08 sezonundaki performanstan eser yok, belkide piyasasının en tepe olduğu sezon satabilseydik kahraman olarak kalmaya devam edecekti ama futbol böyle hiçbir zaman dünü yok.

Dün gol atmasına ve  futbol zekasına rağmen o kadar ağır kalıyor ki sanki ayaklarında prangalar var. Üstelik senede 2.3 milyon euro alan prangalı ayaklardan bahsediyoruz.

Değişimin gerekli hele dünkü maçı gördükten sonra elzem. Takım olarak yavaş bünyenin daha atik ve hızlı bireylerle değiştirilmesi gerekli yoksa tın-tın maç seyretmeye devam ederiz.