8 Temmuz 2010 Perşembe

Cana

Özel bir isim transfer etti Galatasaray, ligimizin kalitesi ve Cana'yı canlı seyredebilmek adına sevindirici bir transfer.

Cana hakkında daha sonra detaylı bir yazı yazarız.

Transfer

Geçen sene italyanın en gözde genç defans oyuncularından biriydi genç Danimarkalı. Manu, Milan derken haberi geldi.

Wolfsburg'a transfer olmuş

12 milyon euro bedelle Alman takımının yatırım yaptığı genç yetenek bakalım palermodan gelen bir diğer defans oyuncusu Barzagliadan daha iyi bir performans gösterebilecek mi?

Bu arada genç yetenek demişken bir başka isimden daha bahsedelim. Ben Khalifa da sezonun süpriz isimlerinden biri olabilir, takipteyiz

7 Temmuz 2010 Çarşamba

Krasiç mi Hazard mı yoksa Mahmut mu

Fotomaçta komik bir köşe var Gündemdekiler diye her takım için yazılmış dün komik birşey söyledi işçi arkadaşlardan biri.

"Fenerbahçe için yazmışlar Krasiç 20, Hazard 25, Robinho, Grafite, Huntelaar vs. birde Mahmut. Hiç yakışıyor mu o listeye Mahmut? Mahmut kim?"

Doğru Mahmut kim:)

Efsanesin Fotomaç

Taviz vermek


İnsanlar bir garip geçen sene Lugano gibi adam bırakılır mı deniyordu. Aradan çok kart görüyor sözleşmesine kart görmesin diye maç başı maddesi konulduğu haberi gelince Uruguaylının taviz verdiği söylendi.

Bu senede gitmek isterse 3.5 milyon geitrmesi gereken madde ortaya çıkınca, vay nasıl böyle bir maddeye izin verilir deniyor.

İki tarafta taviz vermiş daha neden bu kadar tartışma anlaması zor.

Hiçbirşey mutlu etmiyor, hep daha fazlası