11 Mart 2010 Perşembe

Maicon Rusyaya Giderken

Brezilya U-20 takımında en beğendiğim isimdi bu seneki, bir ara adı Fenerbahçe için Dentinho ve Taison ile beraber transferde anıldığında ise gelmesini en çok istediğim genç yetenekti.

Satılmayacağı söylenmiş denildi bir kaç sene daha değerini bulmasını bekliyorlarmış. Tabi transfer söylentisi bunlar, forumlarda yönetime yakın olduğunu söyleyenler tarafından aktarılan şeyler!.

Lokomotiv Moskova fazla bekleyememiş,4 milyon euroya işi bağlamış. Gitmişken bir tek Maicon ile dönmemişler üstüne Cruzeriodan Wagneride transfer etmişler 6 milyon euroya.

Avrupada seyretmek güzel olacak Maicon Bolt'u.

8 Mart 2010 Pazartesi

Hayallerinin Peşinden Giden Adam


Malum başlıktanda anlaşılacağı gibi konumuz Tuncay. Dün takımının elenmesinden çok onun bu kadar sonuçtan bağımsız sadece görev adamı rolünde oynaması ister istemez beni üzdü.

Hayır madem hayallerinde premier lig vardı sana belkide en ters gelecek takımlardan birine neden gidersin? Gittin diyelim ikinci hatan Stoke gibi sadece defans yapayım araya bir tane sıkıştırırsam skışıtırırım takımına transfer olmak. Hadi direk türkiyeden seni transfer etseler anlarım ama iki sene ingilterede oynamış adamsın bilmiyor musun hangi takım hangi şablon ve düşünce ile oynuyor.

Dün ciddi anlamda onun adına üzüldüm askerlikten kaçacağım diye ingiltereye gitti, kariyerine ciddi şekilde balta vurdu. Umarım sene sonuna kadar iyice düşünür ve bu defa hata yapmaz.

Gazete Hataları #3


Karar verin bir mi iki mi? Başlık bir diyor içerik iki hangisine inanalım.