4 Kasım 2009 Çarşamba

Büyük Maç Kazanamayan Adam


Kendisinden bir Fenerbahçeli olarak çok haz etmem ama bunun suçu yanlız bende değil galiba. Dün akşamdan sonra siyah-beyaza gönül koyanlarda bolca ah etmiştir, heleki böylesi kolay bir gurup yakalamışken.

Mustafa hocanın istanbul kariyerine baktım, mecidiyeköyden sonra aslında yüzünün çokta gülmediği yazıyor. Fenerbahçe ile şampiyonluğa ulaştığı 00-01 sezonunda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik almış. Kötü demek gerçekçi olmaz ama sonraki felaket sezon şampiyonlar ligi ve ilk devre oynanan büyük maçlar da 9 maglubiyet(6sı CL de) 1 galibiyet ve 1 beraberlik çıkarmış takımı. Beraberlik ve galibiyeti ise ön eleme maçında G. Ranger'a karşı.

Geçen sezon bir ilki başarıp üç büyük takımımızı şampiyon yapan ilk teknik direktör olma başarısını gösterdi. Tabi işin püf noktası ilk 6 takıma karşı tek galibiyet almasında yatıyor, bu çokta gerçekçi bir tablo değil sevinmek için. Beklenen oldu ve geçen sene bu şartlarda şampiyon olan takım bu sezonynadığı avrupa maçlarında gene sahadan boynu bükük ayrıldı. Üstelik ilk derbi maçını kaybetti ki asıl zor fikstür bundan sonra ki 1 aylık süreçte ortaya çıkacak. Gene kendisine çeşme yolu görünüyor, en iyisi sadece gazetelerde yorum yapsın. Tek şart iki takımda oyun oynamıyor, şöyle oynasın gibi kendisinin beceremediği şeyleri yapmak kısa zaman alan birşeymiş gibi söylemesin. Onunda hocalığını, oynattığı topu görüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum