6 Nisan 2010 Salı

Hadi Eşşek Sıpası


Arjantinde işler devler için iyi gitmiyor. Clasurada River 16. Boca 19. sırada, üstelik futbol olarakta günden güne eriyorlar.

River tekrar Ortegaya sarılmış durumda, Newell's maçında yeniden forma giymesi bekleniyor. Resimde ole'den, Cankurtaran demişler eşşek sıpasına:)

Boca da ise işler daha kötü durumda derbi galibiyetine rağmen bir türlü maç kazanma ritmini yakalayamıyorlar. Teknik direktör değişikliği gündemde, takımın abileri uyarılması ve daha fazla katkı vermeleri isteniyor.

Her kimki lig statüsünü bu hale getirmişse ona dua etsin ikiside yoksa son bir senedir gösterdikleri performansa bakılacak olsa ikiside düşmeye en büyük aday olacaklardı.

Bir haberde Buonanotte'den verelim, yeniden çalışmaya başlamış kazadan sonra. Topla terapi idmanlaraına bile başlamış ama tekrar korkmadan ne zaman oynamaya başlar kimse birşey diyemiyor fakat yakın zamanda maçlarda oynamak istediği yazılıp çiziliyor.

Kim bilir belki kazadan kutulduktan sonra River'ı da kurtarır belli mi olur. Arjantin ligi için böyle bir kahramanlık senaryosuna ihtiyaç var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum