9 Ocak 2010 Cumartesi

Fransız Şanssızlığı


Şu günlerde Benzema hakkında transfer dedikodularını okuyunca aklıma Anelkadan başka birşey gelmiyor. Zamanında Arsen Wenger'e postayı koyup ardına bile bakmadan Madrid'e giden fransız oyuncu belkide kariyerinin en kötü kararını vermişti. Bazı söyleşilerinde bu kararının hatalı olduğunu da itiraf ettiğini okumuştum.

Anelka deneyiminden sonra fransızlar ile Madrid taraftarını barıştıran Zidane olmuştu ki ilk geldiği sezon ve ertesi yıl gerçek anlamda seyir zevkini tepe noktaya çıkarmıştı. Her iyi şey gibi bu birlikteliğinde bir sonu vardı ve bitti.

Şimdilerde Ribery ve Benzema ekseninde devam ediyor fransızlar ile ispanyol takımının ilişkisi. Bir yanda Ribery transfer edilecek diye çarşaf çarşaf haberler çıkıyor bir yanadan da Benzema gönderilecek fısıltıları dolaşıyor.

Neydi suçu acaba Benzemanın diyesi geliyor insanın, Lyonda gösterdiği performansın karşılığı 6 ay içinde göster(eme)diği performans sonucunda başka bir şans tanınmadan gönderilmesi mi?

Aslında belkide genç fransız için asıl şans bu olabilir, premier lige gidip yeteneklerini tekrar ispat etme şansı var elinde cümle aleme.  Sir Alex arıyordu bu günlerde bir golcü takımına belli mi olur belkide Cantonadan sonra ikinci bir fransız onlara iyi gelebilir. Zaten tanıtımda çekilen bu karede çok güzel olmuş.:)



Dip not: Reiziger Sahalarımızın gördüğü en tipsiz oyunculardan biriydi, resimde Anelkanın abisi gibi çıkmış. Benziyorlarmış bu açıdan bakınca :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum