28 Mart 2010 Pazar

Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe

Futbol böyle güzel, bazen en sevmediğiniz en çok küfür ettiğiniz oyuncu size en büyük sevinçlerden birini yaşatabiliyor.

Maçta çok birşey yoktu belki, derbi gibi değildi. Gerilim desen yok, pozisyon desen yok, heyecenlanacak anlar bir elin parmağını geçmiyor iki takım için.

Bir G. Santos'un bir de Keita'nın şutu var. Diğer tarafa geçersek Vedersonun yakalayıp şut çekmediği pozisyoncuk var o kadar.

Onun dışında sürekli pas yapmaya çalışan ama pas yapmaktan başka birşey yapmayan iki takım vardı. Alex, Mehmet ve Santos'un sürekli pas yapmaya zorlaması. Topu hiç havalandırmadan ayaklarında tutmaları işimizi ne kadar kolaylaştırsada hep o final pasını bekledik. Bir defa Alex Guizaya attı onda da yan hakemin yanlış bayrağı engel oldu.

Hakemlik bile düzgün iş olmadı bir tek fuck off tan atılan Kazımı gördükten sonra hakemin gözünün içine kalaylı bir küfür yollayan Baros'un oyundan atılmaması tartışılabilir. Dos Santosun pozisyonu için penaltı diyenlere pek katılamayacağım.

Galatasarayın sorunu aslında burda kolay yere atlayan oyunculardan kurulu. Hele ki Keita ve Dos Santos nerdeyse her pozisyonda yere atladılar.

Maçta atan kazanacaktı, sakin olması gerekende Fenerbahçeydi. Atan kaznadı, Emrenin olmamasıda sükunetini korumasına yardımcı oldu.

Bugün kazanan haklıdır günü benim için, eleştirmek istemiyorum. Günün keyfini çıkaracağım.

Bu arada Münferit olarak sayın Helvacıyı selamlıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum