6 Aralık 2009 Pazar

San Siro Günleri


Sezon kötü başladı koca Milan için, taraftar için daha da kötü başladı. Kaka gibi bir süperstar gitmiş. Üstüne genç fransız yetenek Gourcuff geri dönmeyi red edip kiralık gittiği yerde kalmaya karar vermiş.

Olabilecek en kötü durum bu olsa gerek. En önemli silahınızı kaybettiğiniz gibi bir de onun yerine koyacağınız ikinci ismi de elinizde olmadan satmanız gerekmiş. Durumu daha da kötüleştirecek bir diğer durum doğru düzgün transfer yapmamak olurdu ki. Galliani Huntelar dışında para harcamamayı seçti.

Arka arkaya gelen puan kayıpları ligin dibine kadar inmeler, Leonardo'nun koltuğunu kaybedeceği söylentileri derken, bir tercih herşeyi değiştirdi.


Borriello belki de Milan takımında ki en yetenekli forvet yada en kaliteli gol ayağı da değil ama takımın işlemesinde ki en önemli isim.

9. hafta takımın onbirinde yer bulmaya başladı ve o günden beridir sürekli gol atmadı toplam 4 golü var ama takımına ileri uçta ayrı bir dinamz kattı.

Bunda Pato ve Ronaldinhonun da yardımını gördü, aslında bu oyuncuların yardımına koştu desek daha doğru.

İnter'in Juve deplasmanında kaybetmesiyle fark 4 puana düştü, devre arasına kadar dişlerini sıkarlarsa belkide ikinci yarı şampiyonluktan bile ciddi ciddi bahsetmeye başlayacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum