22 Ocak 2010 Cuma

Fenerbahçe 3 - 1 Denizlispor


Enteresan bir mücadele;
ister dolu taraftan bakıp ağır zemindeki kazanma azmini alkışlayın
ister birbirinden bu kadar kopuk olmalarını eleştirin.

İkisindede ne yüzde yüz haklı sayılırsını nede haksız.

Maç çok ağır olmasa bile belkide bir oyuncu için en zor şartlardan birinde oynandı. Eforsa kendi sınırınızın en tepesine çıkmanız lazım.

Zaten öylede oldu, herkes çok koştu herkes çok mücadele etti. Elinden geldiğince oynamaya çalıştı bu sahada da bundan daha iyisini beklemek hayal olsa gerek.

Bilica dışında da laubali olan yoktu, ex-sivaslı eline geçen büyük takımda oynama şansını tepmek için vargücüyle çalışıyor. Sivasta ciddiyetini kaybederek oynayabilirsin, son adamken çalımda atabilirsin istediğin gibi ama hedefi olan takımda oynuyorsan hatanın devamlı yapılmasının affedilmeyeceğini bilmen lazım.

Daum geldiğinden beri takımın işleyen tek kanadı var hücum anlamında. Sol taraftan gelmeye çalışan bir takım halinde, bir türlü sağdan ne istenen içe katları nede sıfıra inen oyuncuları görebiliyoruz. Sezon başında bir kaç maç Gökhanın ekstra performansı ile Kazımın oynamak istemesi dışında çok işleklik kazanamadı.

Bekir ne kadar özverili olsada önündeki Mehmet ile savunma dışında çok bir katkı yapamıyorlar. Garip olanda bu. Kayseride alıştığımız şut atan, top taşıyan, arkadaşlarını pozisyona sokan oyuncudan eser yok şuan.

Özerin ikinci yarı girdikten sonra yaptıklarının benzerini hatta daha fazlasını yapabilcek bir oyuncu olmasına rağmen bu ürkekliğin nedenini çok anlamıyorum.

Bu sahanın neden bu halde olduğunuda anlayamıyorum.:) SGL adlı hollandalı şirket ile anlaşılırken drenaj sisteminde sorun olmadığı. Sorunun çimlerin ışık görmemesi ve bu yüzden gelişimini sağlayamaması olduğu söylendi. Bugün sahadaki suyun bir türlü dışarı atılamaması aslında sadece üstte değil çimlerin altında da sorun olduğunu gösteriyor.


Görülen kartlarda komediden öteye düşündürücüydü. Luganonun, Cristianın taç çizgisinde sırtı dönük adamlara yaptıkları hareketler insanı kıllandırmıyor değil. Malum haftaya sivasa gidilecek, eksi bilmem kaç derecelerde futbol oynamak var.

Genede eğlenceli bir maç oldu bence, hava soğuktu çok yağış vardı, saha kötüydü falan ama en azından iki takımda kendini oyundan sakınmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum