9 Şubat 2010 Salı

Adam Haklı

Dün yazmıştım klübün medya iletişim başkanı A. Metin aracılığıyla Aziz Yıldırım'ın düşünceleri toplumumuza bildirildi. Malum ne tv, ne resmi site nede gazete veya dergisi olmayan bir klüp olduğumuz için düşüncelerimizi açıklayacak başka bir mecra bulamıyoruz.

Aziz başkan şöyle demiş,

"Bir yandan sohbet ediyoruz, bir yandan da Fenerbahçe'nin kalbinde dolaşıyoruz, bilgiler alıyoruz. Tam o arada Galatasaray'ın flaş transferi Jo'nun sakatlandığı haberi geldi. Aziz Bey 'üzüldüm' dedi. 'Ciddi mi, rakibinizin eli zayıfladı' diye şaşırdığımı dile getirdim. 'Yoo; yorum yapmak bana düşmez ama Galatasaray'ın transferleri yanlış' karşılığını verdi."

Tabi Haldun Üstünel o kadar uğraştığı isimler için böyle sözler duyunca kırmızı görmüş renk körü boğa gibi olmuş ve cevabı hemen yetiştirmiş.

"Galatasaray olarak rakiplerimizin icraatlarına hep saygılı olduk... Açıkcası biz bu duruşu sergilerken, rakiplerimizden de aynı saygıyı bekliyoruz. Transferde kimin yanlış yapıp yapmadığı sezon sonunda belli olacak.Biz şampiyonluk kupasını 18. kez havaya kaldıracağımıza inanıyoruz.

Kendisini Dünya kulübü olarak görüp, transfer yapmadıklarını söyleyenler ara transferde 4 milyon euro harcadıklarını nasıl açıklayabilirler? Gerçek bir Dünya markası olan Galatasaray'ın ezeli rakibinin başkanı, marka değerini yükseltmek isteyen Kulüpler Birliğini temsil ederken, bizim icraatlarımızla ilgili yorum yapması hiç de şık durmamaktadır."

Bu söylediğine itirazı olabilecek bir tane kul olacağını zannetmiyorum. Yerden göğe kadar haklı ama sonra o da dayanamamış başka birşey saçmalamış.

"Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'dan bizim transferlerimizle ilgili yorum yapmasını değil, sahada iki sezondur kasti tekmelerle sakatlanan oyuncularımız için çözüm bulmasını bekliyoruz."

Bunun çözümünü hakem hocaları ve federasyon bulacak sayın Üstünel, klüp başkanları yada yöneticileri değil. Laf olsun torba dolsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum