9 Şubat 2010 Salı

Adam Olacak Çocuk


Brezilyalı olupta defans oyuncusu tanıtmak garip aslında. Oyunun savunma yönünden çok hücum yönünü becerebilen oyuncular yetiştirmek aslında maharet değil, zaten adamların dna'larında şifrelenmiş bütün bu özellikler.

Her sene bir öncekinden daha iyi oldukları bir konu var o da mevki ayırt etmeksizin yıldız olacak oyuncu yetiştirme konusunda gerçekten çok yol kat ettiler.

Tolói bana seyrederken Lucianoyu hatırlatıyor ama tabi ondan bir kaç adım önde bir isim. Defansif olarak yeteri kadar sertliğe sahip. Bunun yanında her brezilyalı gibi pas organizasyonunada katkısı büyük. Kafa topu almasına alıyor ama biraz daha geliştirmesi gereken özelliklerinin başında geliyor. Tabi fiziki gelişiminide sağlaması lazım, şuan avrupa için yeteri kadar kalın ve kuvvetli değil.

Breno'dan büyük bir patlama bekliyordu belki brezilyalılar ama bu çocuk onun yerini alacak gibi. Zaten kendiside hedef olarak 2014 dünya kupasını almış kendisine. Goiasta düzenli 11 oynayarak gelişimine devam edcektir ki bir kaç sene içinde avrupada görme ihtimalimiz yüksek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum