8 Şubat 2010 Pazartesi

Din Kardeşiyiz.

Aziz Yıldırım klübün medya ve iletşimden sorumlu genel müdürü Alaattin Metin aracılığıyla bazı konular hakkındaki düşüncelerini açıklamış, tamamını okumak isteyen burdan ulaşabilir.
Benim dikkatimi çeken şu kısım oldu;

"Devre arasında herkes transfer diye bağırdı. Yapmadık. Çünkü Fenerbahçe formasını giyen her futbolcumuzun değerini biliyoruz. Real Madrid, Barcelona, Milan, İnter, Chelsea transfer yaptı mı!



Biz de yapmadık...


Neden!


Büyük hedefleri olan takımlar, büyük yıldızları devre arası getiremez. İyi futbolcu alamazsın, vermezler... Ama sezon sonunda istediğini alırsın."
 
Şimdi şöyle bir bakarsak Milan'ın ihtiyacı vardı gitti Beckham ve Mancini'yi transfer etti. İnter lider ama gittiler Pandev ve Marigayı alma ihtiyacı hissetti. Chelsea'nin zaten transfer yasağı vardı yeni kalktı. Real sene başında 260 milyon euro harcamış bırakda sene ortasında transfer yapmasın. Barcelona diyeceksin adamlar Robinhoyu alacaklardı sonra vazgeçtiler.
 
Birde şöyle bir sözü vardı çift yıllarda dünya kupası ve avrupa şampiyonları olduğu için oyuncu transferi yaz aylarında çok zor oluyor.
 
Eeee, biri söylesin bu senede 2010 dünya kupası var G. Afriaka da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum