21 Ekim 2009 Çarşamba

Geride Bek'leme



Beşiktaş enteresan takım; iyi oynuyor derken bile rakibine çok rahat pas yaptırıyor. Hele iki beki var ki evlere şenlik. Bu seviyede bir takım için en büyük sorun bu gibi duruyor. Kimse sol bekte bir Evra performansı beklemiyor yada sağ bekte Maicon gibi gidip gelmesini ama arada bir gidin ileri kardeşim. Göstermelikte olsa bir şeyler yapmaya çalışın. Gene de bir puan iyidir deplasmanda, evinde Grafitesiz Wolfsburgu yenerse guruptan üçüncü olarak çıkma(belkide ikinci)şansı doğacak.

Gecenin sonucu az çok tahmin edilen maçı Stamford Bridge de oynandı, Chelsea 4-0 gibi rahat bir galibiyet aldı. Aston Villa mağlubiyetinden sonra ki ilk maçta alınan farklı galibiyetin moraliyle Blackburn maçını da rahat kazanırlar tahminimce. Belki bir kaç maç arka arkaya kazanmaları sonucunda daha güzel futbol seyrettirirler bize. Abel Resino da Londra da kalır, takımla beraber Madride getirmezler herhalde.


Ronaldosuzluk yaramıyor Madrid'e. Sevilla maçında sonra Milan maçında da boynu bükük ayrıldılar sahadan. Belki Valladolid gibi bir takım karşısında idare edebiliyorsunuz ama hala oturmamış bir takım olmak büyük maçlar da kendini gösteriyor. Dida kendine has hatalra yapan bir kaleci yıllar önce yanılmıyorsam bir Chelsea yada Leeds maçında tuttuğu topu elinden kaçırmış sonra beşliğinden geçen topu kendi ağlarında görmüştü. Bugünde böyle bir hatayla golü Raul a hediye etti.Casillas da 100. maçında enteresan bir ikinci gol yedi hadi ilk golde Pirlo çok iyi vurdu ama ikinci golde hatası büyük. Pato da günden güne büyüyor, oyuna biraz daha ağırlık koymaya başladığı zaman tutulamaz bir forvet olacak. Bu yaşında bile heyecan verici bir oyunu var.


Leonardo zor günler geçiriyordu arka arkaya aldığı iki galibiyetle biraz olsun rahatlamıştır. Biraz daha dişini sıkabilirse belki de devre arasında yapılacak bir kaç takviyeyle beklentileri karşılayabilir. Bu arada maçtan en ilgi çekici kare bu bence, büyük maç dediğin gerilimli olur. Hafif kavgalı gürültülü olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum