22 Ekim 2009 Perşembe

Vierinin Vedası

İtalyan futbolunun yetiştirdiği en önemli gölcülerden biri daha veda ediyor, dile kolay Müthiş bir kariyer. Juventus, Milan, İnter, A. Mardid ve sayamadığım bir dünya irili ufaklı takım. Gençlik yıllarımızın en komple forveti de bıraktığına göre bizde hafif hafif yaşı kemale erdiriyoruz.

Top ne şekilde gelirse gelsin bir şekilde 3 direğin arasından geçirebilme kabileyetine sahipti, aslında italyanlar golcü çıkarma işini iyi yapıyorlar demek daha doğru. Kuvveti, savunmayı rahatsız edişi, kafa toplarına hakimiyeti ve bitiriciliği. Son zamanlarda takım takım dolaşsa da birinci sınıf bir golcüydü.

İnter dışında bir yerde de iki seneden fazla kalmadı, seyyah futbolcu. Madrid ile müthiş maçlar çıkardı, dile kolay ligde 24 maçta 24 gol atmak her baba yiğidin harcı değil. Maç başı bir gol ortalaması tutturmuşken madrid'ten ayrılıp tekrar İtalya'ya döndü. Lazio'nun efsane kadrosunda yer aldı ardından İnter'e geçip Ronaldo'nun takım arkadaşlığını yaptı. Sansasyonel yaşamı, sürekli değişen kız arkadaşları, basına demeçleri, takım arkadaşlarıyla kavgalar derken bir de baktık Atalanta ile sözleşme imzalamış hemde maç başına da değil gol başına.

Şimdi de futbolu bıraktığını açıklamış, geriye dönüp bakınca vay be ne kariyer diyor insan. Güle Güle Bobo













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum